вчера вечерта ми светна лампата за ABS и не иска да угасне на какво се дължи това,някой имал ли е тоя проблем
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светна ми лампата за ABS 156 2.4 JTD
Collapse
X
-
Изключвайки проблема, заради който попринцип светка лампата, а именно неработещ ABS, на мен този проблем ми се появява, когато примерно съм измил колата на автомивка и конкретно директно с пароструйката в спирачния диск. Ден два свети и спира! Ако ABS функционира - значи проблемът може да е този.ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
-
Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщениеИзключвайки проблема, заради който попринцип светка лампата, а именно неработещ ABS, на мен този проблем ми се появява, когато примерно съм измил колата на автомивка и конкретно директно с пароструйката в спирачния диск. Ден два свети и спира! Ако ABS функционира - значи проблемът може да е този.
а колегата с темата,да си провери именно първо датчиците за скъсано кабелче и т.н.,да почне от най-простото и така ако нищо не излезе да си иде на диагностика.......иначе така,малко трудно ще ти се помогне....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеДруго освен ABS-ът свети ли?В каква ситуация светна?Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Алфа 145 1,9 JTD - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНа ръчна ли си бил?При паленето изгасна ли,а като си тръгнал да е светнал?Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Comment
-
Вкарай я в топъл гараж и отпусни ръчната.Като се стопли си поиграй на място да вдигаш и пускаш ръчната,докато усетиш,че при връщането усещаш как дърпа надоло.Имаш блокирало жило на ръчната.До пролетта не я ползвай или смени жилата.Провери за всеки случай и предпажителят на ABS-a.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеВкарай я в топъл гараж и отпусни ръчната.Като се стопли си поиграй на място да вдигаш и пускаш ръчната,докато усетиш,че при връщането усещаш как дърпа надоло.Имаш блокирало жило на ръчната.До пролетта не я ползвай или смени жилата.Провери за всеки случай и предпажителят на ABS-a.Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКато се опознаете,ще видиш,че няма нелечими проблеми.Все пак не е от магазина.Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Comment
-
Я си виж първо бушона. Преди да си почнал да се вслушваш в съвети да разглобиш цялата кола на части.
Часто от причините да свети са-
-бушон
-датчик на някое колело
-проблем в централата.
Първото можеш сам да го провериш, другите евентуално с диагностика можеш да ги установиш.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеЯ си виж първо бушона. Преди да си почнал да се вслушваш в съвети да разглобиш цялата кола на части.
Часто от причините да свети са-
-бушон
-датчик на някое колело
-проблем в централата.
Първото можеш сам да го провериш, другите евентуално с диагностика можеш да ги установиш.Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Comment
Comment